Tuesday, July 10, 2012

Alhamdulillah syukur!

Assalamualaikum :)
So far alia dah join sebanyak 5 GA tapi takdak satu pun menang. Alia saja join nak kumpul pengalaman lah katakan. Susah menang GA ni. Masa 11 12 tahun dulu serious noob tak paham pebende GA tu,sekarang baru tahu GA tu best gila :D Haritu alia ada post pasal GA yang ni kan http://justforgiveaway.blogspot.com/2012/07/special-giveaway-by-aimanainfatin-and.html

Tadi Alia scroll scroll lah dekat blog list dekat Dashboard. Bila nampak tajuk  '

Pemenang Special Giveaway By Aiman,Ain,Asma and Fatin

Sepantas bas mini jatuh gaung klik link tuu. Tak expect lah paper pun kan. Scroll ke bawah tengok lah yang dapat first,second tahniah kepada u guys :) LEpastu bila tengok tempat ketiga terus aku joget satu rumah macam orang kurang waras. Mana taknyaa sebelum ni mana pernah menang apa apa. Yelaa bukan nak berlagak jakun,taulah kan korang pernah memang GA beratus kali *ehh emo tetibaa* SO dia suruh tuntut hadiah dekat adik Fatin. Try nak add kat FB tapi dia kata Too much friend and already reach maximum capasity so alia tunggu esok jelah nak tuntut gelang tuu :D So k byee :D SYukur ALhamdulillah ><


1 comment:

  1. Awak..kalau nak tuntut hadiah..mesej kat fb fatin ye. Dan awak menang gelang. Hehe..tahniah ^^

    ReplyDelete