Wednesday, March 13, 2013

1st Giveaway Lomo by Farah


Kik banner untuk join ! :)

Omg gila lama dah tak join giveaway ni semuaa.. haha harap ah menang ;-; Saya suka giveaway sbb syarat dia sngt simple so meh join reramaii :p

Saturday, December 29, 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

Klik Banner untuk Join

Assalamualaikum :)
MORE GA TO JOIN ! JOIN RAMAI RAMAI K :) BARU SYOK MERIAH. HADIAH PUN OHSEMMM ! SPECIAL GA BY KAWAII DYSHA YANG COMELS

P/s : Kalau korang follow blog ni, make sure follow blog ni sekali k ?  : 

http://vanillafroststory.blogspot.com/

P/s s : Klik ni please ! Tunggu sampai habis loading :) 


Saturday, December 8, 2012

1st Giveaway bi Adilla Shahirah

Assalamualaikum :)


JOM JOINN GAA BEST NI ! JOIN RAMAI RAMAI ! eh gila \o/

Saya tag :



Birthday GA by Sharina

Assalamualaikum :)

CLICL BANNER UNTUKK JOIN !!

JOM JOIN GA GEMPAK NI ! HADIAH DIA OHSEMMM> SEMARAKKAN GA NI YEAHHHHHH <33



♥ Birthday GA by Sharina sponsored by 
Lyssa,Eita,Maisarah,KinaApitShida and Atiqah ♥ 
thanks a lot :)



Saya tag :








Cik Lyeen's Giveaway

Assalamulaikum :)
CLICK BANNER UNTUK JOIN

Alahai comelnya banner dia, suka tengok rilakkuma tu xD Jom join ramai ramai GA GEMPAK NI !!

Saya tag :

Iris :)

HADIAH-HADIAH
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads/Buttons
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner

Ira's Speechless Giveaway

Assalamualaikum :)

#Click Banner Untuk Join :)

Assalamualaikum :)
Dah lama tak join GA ni. So apa lagi kalau yang belum join tu ? Meh join ramai ramai ! Biar lagi meriah hoho. HADIAH PUN OHSYEMMMMMM

List Hadiah :

- Tudung bawal pelangi x2
- Tudung bawal, shawl , purse
- Jubah dress
- Long dress
- Nametag felt x2
- Cute headband
- Header x3
- Bloglist kekal x5
- Mustache necklace x5
- An accessory RM 20
- An accessory RM 15
- Tudung RM 30
- Pin felt x2


Pemilihan hadiah berdasarkan :

- top refferel
- cabutan undi
- tag paling banyak